Bunları biliyor muydun?
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü için sektörün en iyi malzemeleriyle donatılan BİLGİ Mutfak’ta geleceğin şefleri yetişiyor.

Aşçılık (2. Öğretim)

Yemek yapmak tutkun mu? O zaman seni Aşçılık Programımıza bekliyoruz! BİLGİ’de Aşçılık Programı’nın temel amacı mutfakların en iyi aşçılarını yetiştirmek. Sen de BİLGİ Aşçılık mezunu olarak ulusal ve uluslararası beş yıldızlı otellerin mutfak ekibinde veya yiyecek – içecek bölümlerinde, restoranların mutfak ya da işletme kısımlarında, gıda işletmelerinin ürün geliştirme bölümlerinde (AR-GE), yiyecek - içecek sektöründe eğitim veren kurumlarda ve görsel - basılı yayın kuruluşlarında çalışabilirsin.

Ayrıntılı bilgi için tıkla!

Bölüm Kozyatağı Kampüsü’nde ve öğrenim dili Türkçe.